Over

Smaak en beleving: dat zijn de twee woorden die centraal staan voor het eten van Silvana. Silvana Sterman-Piras is het trotse gezicht achter Silvy’s gusti e sapori samen met haar man Etienne. Ze is van origine Sardijns en deze invloeden kun je terugzien op de menukaart. Van zuppetta di pesce tot risotto en natuurlijk verse pasta.

Na de koksopleiding in Italie is ze naar Nederland gekomen om zichzelf verder te specialiseren op het gebied van koken en de Italiaans/Sardijnse keuken. Na gewerkt te hebben in diverse restaurants is ze is 2013 voor zichzelf begonnen met Silvy’s gusti e sapori.

Sapori staat voor beleving. Voor Silvana belangrijk, want eten is niet alleen om je maag te vullen, maar ook om te genieten. Gusti staat voor smaak, want welke smaken zijn lekkerder en puurder dan die van de Italiaanse keuken.

Beleef ook de smaak van Silvy’s gusti e sapori en kies datgene wat bij uw smaak past. Of het nou de catering is voor een feestje of bedrijfsmatig in uw keuken verse pasta gebruiken: alles is mogelijk. Wij maken gebruik van mooie producten rechtstreeks uit Sardinië en staan voor eerlijk en authentiek eten. Net als op Sardinië. Nieuwsgierig? Reserveer een tafel via onze website. Wij hopen u snel te kunnen begroeten in ons restaurant!